a global sign trust seal for security

Nový SSL certifikát

Naše webové stránky prochází neustálým vylepšováním a vývojem. Chceme vynikat na poli internetového obchodování a proto investujeme nejen do nových funkcí a obsahu, ale také do webového zabezpečení.

Červenec byl pro naši společnost obdobím několika významných kroků. Nejdříve ze všeho jsme spustili naše vědomostní centrum, kde shromažďujeme všechny užitečné informace ohledně nákladních trajektů. Nicméně, zabezpečení je naší nejvyšší prioritou a v souvislosti s novou sekcí webu jsme se rozhodli také vylepšit bezpečnost uživatelů zavedením nového SSL certifikátu pro naše webové stránky. To znamená, že zákazníci si mohou bezpečně prohlížet naše webové stránky bez obav z kybernetického útoku.

Bezpečnost uživatelů je naše priorita a všechny certifikáty pravidelně aktualizujeme.

Nejpopulárnější světový vyhledávač Google nedávno oznámil, že je třeba, aby internetové podnikání bylo více šifrované. Google věří, že tato vylepšená technologie ochrání webové stránky před hackery, kteří se snaží ukrást osobní údaje uživatelů.

"Doufáme, že uvidíme více webových stránek používat HTTPS v blízké budoucnosti", sdělil Google na svém blogu, který odkazuje na zabezpečení komunikací přes internetové sítě.

Freightlink toto nyní podporuje.

04 Prosinec 2015

Vyhledat a rezervovat

Út, 19 Bře 2024
St, 20 Bře 2024
Potřebujete pomoc?