Freightlink Sponsor Sailing Club for Hollybank Trust

Freightlink sponzoruje plachetní klub

Možná se k vám ještě nedostalo, že Freightlink sponzoruje Hollybank Trust – nadaci, která pomáhá v každodenním životě dětem i dospělým s vážnými poruchami učení. Spolumajitel firmy Freightlink Mark Stephens hovoří o vztahu firmy s Otley Sailing Club a Hollybank.

"Podpora spočívá v poskytování důležitých aktivit, které se skládají z fyzických, psychických, vzdělávacích a zdravotních programů - potřeby každého jedince jsou specifické. Nicméně, tým borců z Hollybank každý týden navštěvuje Otley Sailing Club (OSC) nedaleko od města Leeds. OSC je neziskový klub, oficiální status charity získal koncem roku 2015. Před několika lety, krátce po nástupu do důchodu, se můj otec rozhodl pracovat jako dobrovolný pomocník pro OSC. Nyní je senior instruktorem a dobrovolnické činnosti se věnuje 4 dny v týdnu.

Pár let nazpátek jsem se svojí matkou uspořádal benefiční sbírku pro Hollybank, pozornost jsme upoutali skokem z letadla (věřte nebo ne, ale opravdu jsem skočil!). Díky našemu odvážnému počinu se vybralo dost prostředků pro koupi speciálního člunu Freefall, jehož konstrukce je speciálně upravena proti převrácení. Tyto čluny každý týden využívají nejen děti z Hollybank, ale také rostoucí počet škol a výukových institucí podporujících mládež s různými poruchami učení.

Stanice BBC Sport koncem loňského roku natáčela v OSC v rámci pořadu Get Inspired. Goz Ugochukwu v prosinci zveřejnil článek o tom, jak se mládež učí plachtit (těžší než si myslíte!). Na videu uvidíte člun Freefall v akci - s naším logem Freightlink na zádi. Schválně, jestli si všimnete i kokršpaněla, který patří mému otci!

Společnost Freightlink je hrdým podporovatelem nadace Hollybank a v této činnosti hodláme pokračovat nejen v roce 2016, ale i nadále."

Mark Stephens

27 Leden 2016

Vyhledat a rezervovat

Pá, 29 Bře 2024
So, 30 Bře 2024
Potřebujete pomoc?