Stena Line high visibility vest

Aktualizace u Stena Line – Oblečení s vysokou viditelností na trajektech a v přístavech

Na našich terminálech a lodích jsme zaznamenali rostoucí počet řidičů, kteří na sobě nemají oblečení nebo bundy s vysokou viditelností.

Společnost Stena Line má bezpečnost jako svou nejvyšší prioritu, jak pro naše vlastní zaměstnance, tak pro všechny návštěvníky na našich místech a lodích. Jelikož chceme, aby každý byl velmi dobře viditelný, zahajujeme kampaň s cílem zajistit, aby všichni řidiči nákladů dodržovali minimální vysoké standardy na viditelnost.

V praxi budou vaši řidiči konfrontování s přísnějším vymáháním jak na pobřeží, tak i na palubě. Vyvěsíme plakáty, zdůrazňující potřebu vysoce viditelného oblečení, a poučíme všechny zaměstnance na terminálech a lodích, aby řidiče upozornili, pokud nedodržují minimální standard.

1. ledna 2020 odstartujeme ve městě Hoek van Holland, kde každý řidič, který nebude mít alespoň vysoce viditelnou bundu jako minimum, obdrží žlutou kartu, jak je uvedeno níže, kterou mu předají naši zaměstnanci. Bude to připomínka, stejně jako ve sportu, že toto chování není pro společnost Stena Line přijatelné.

Informujte prosím všechny vaše řidiče o tom, že při odbavování na terminálech a na palubě musí být dobře viditelní. Zjednodušeně řečeno, všichni řidiči musí být dobře viditelní od check-inu až do kabiny.

Stena Line Netherlands

17 Leden 2020

Vyhledat a rezervovat

Čt, 28 Bře 2024
Pá, 29 Bře 2024
Potřebujete pomoc?