van drivers and owner-driver freight questions

Časté dotazy řidičů živnostníků

Jste řidičem živnostníkem? Pracujete na sebe jako kurýr nebo podnikáte s několika dodávkami? No, zřejmě nejste sám. My spolupracujeme s mnoha podobnými podniky a každý den řešíme bezpočet telefonátů a emailů od takovýchto zákazníků, kteří hledají pomoc a radu ohledně jejich potřeb, co se nákladních trajektů týče.

Tady je několik častých otázek, které se vám mohou honit hlavou:

Účtujete poplatky za platbu kreditní kartou?

Za platbu kreditní kartou neúčtujeme žádné poplatky. Tyto poplatky absorbujeme, abychom ceny udržely co nejníže.

Uchováváte údaje mojí platební karty?

Ne. Údaje platebních karet nedržíme ani na našich stránkách, ani v našem systému. V důsledku nové legislativy podle Payment Card Industry Standards (PCI) neuchováváme žádné údaje z vaší kreditní karty. Při prvním zadávání údajů vaší kreditní karty jsou informace ukládány přímo na platební systém vyhrazené třetí strany, kterou provozuje služba Paypoint. Paypoint je jeden z největších nezávislých provozovatelů těchto online služeb. Od této chvíle v našem systému vidíme pouze vaše jméno, vaši adresu a poslední 4 čísla vaší platební karty. Všechny transakce mezi stránkami prodejce a systémem Paypoint jsou zabezpečeny pomocí 128-bitových SSL certifikátů. Informace o držiteli karty nikdy nejsou přesunovány bez šifrování a všechny zprávy zasláné z Paypoint jsou podepsané protokolem MD5 proti zneužití. Můžete se spolehnout na to, že cokoliv přepošleme na servery Paypoint, nemůže být prohlíženo, použito nebo modifikováno žádnou třetí stranou, která by chtěla získat přístup k citlivým informacím.

Co když potřebuji použít jinou platební kartu?

Žádný problém. Každou další kartu můžeme zadat do systému i po telefonu, potřebujeme pouze údaje platební karty a můžeme je vložit do online systému Paypoint.

23 Říjen 2015

Vyhledat a rezervovat

Út, 19 Bře 2024
St, 20 Bře 2024
Potřebujete pomoc?