Eurotunnel Logo and Infographic Header

Důvody pro rezervaci jízdenky do Eurotunnel Freight u Freightlink

Eurotunnel Freight je nejrychlejší, nejúspornější a nejpohodlnější způsob přepravy nákladu mezi kontinentální Evropou a Spojeným královstvím.

Zákazníci mohou také ušetřit čas strávený odstávkou vozidla a počet hodin odpracovaných řidičem.

Co je tedy důvodem pro rezervaci právě u nás?

1. Naše služby

Při rezervaci jízdenky do Eurotunnel u Freightlink získáte celou řadu benefitů.

Jednou z hlavních výhod, které můžeme našim zákazníkům nabídnout, je špičkový zákaznický servis. Proto jsme autorizovaným distributorem pro Eurotunnel Freight.

  • Jsme jedni z mála autorizovaných evropských agentů pro Eurotunnel Freight
  • Eurotunnel Freight má přísná kritéria pro získání statusu „autorizovaného“ rezervačního agenta. A my jsme splnili všechny podmínky!
  • Eurotunnel Freight bere prodej jízdenek velmi vážně. Neautorizovaným prodejcům uzavře účty
  • Neprovádějte rezervaci u pochybného „agenta“. Po příjezdu do terminálů Folkestone nebo Calais už nemusí být platná
  • My vše děláme tím správným způsobem
  • 95 % klientů vám Freightlink doporučí!

Eurotunnel Le Shuttle Freight nabízí přísné bezpečnostní kontroly a metody, které zajišťují řidičům a jejich nákladům nejvyšší úroveň ochrany.

Pokud:

  • máte dotaz ohledně přípravy na bezpečnostní opatření, papírování a celních prohlášení před příjezdem do Calais nebo Folkestone
  • se chcete seznámit se službami Eurotunnel VP a VP Flexi (které jsou určeny speciálně pro řidiče dodávek)
  • nebo jen potřebujete pomoc s rezervací …

Náš tým zákaznické podpory je tu pro vás. Pokud se s námi chcete spojit, zavolejte již dnes našim specialistům na čísle +420 2 25850225.

2. Cena

U Freightlinku se snažíme každý den v roce poskytovat nejlepší ceny na trhu. Ať už objednáváte jeden přejezd denně nebo jeden ročně, pomůžeme vám ušetřit peníze.

A u jízdenek pro Eurotunnel Le Shuttle Freight to také platí.

Chápeme také, že někdy se po provedení rezervace mohou změnit okolnosti.

Proto vám můžeme pomoci provést změny v rezervaci (například přesun na pozdější přejezd), a to bez účtování dalších poplatků.

3. Snadná rezervace

U Eurotunnel Le Shuttle Freight je check-in rychlé a bezproblémové. A díky našemu rezervačnímu nástroji je zajištění jízdenek navíc jednoduché.

Nákladní doprava v Eurotunelu může během dopravní špičky vypravit až 7 vlaků za hodinu, přičemž průměrná doba přejezdu je pouhých 35 minut. Řidiči dodávek, kteří chtějí cestovat službami VP nebo VP Flexi, si mohou vybrat až ze 4 vlaků za hodinu s garantovanými časy odjezdů.

S Freightlink si snadno vyberete, který z přechodů je pro vás ten pravý.

Pokud si stáhnete aplikaci Freightlink, můžete celý proces rezervace dokončit na několik krátkých kliknutí (v závislosti na vašich požadavcích na rezervaci).

Chcete-li si u nás rezervovat jízdenky a využívat všech těchto výhod, podívejte se na naši stránku s rezervacemi jízdenek pro Eurotunnel nebo se ještě dnes obraťte na jednoho z našich odborníků na rezervace u Eurotunnel Le Shuttle Freight.

25 Srpen 2022

Vyhledat a rezervovat

Pá, 29 Bře 2024
So, 30 Bře 2024
Potřebujete pomoc?