A20 Folkestone - Dover

Program blokování těžkých nákladních vozidel, má být zaveden v Kentu od 30. října

Od 30. října 2017 bude okresný úřad a policie v Kentu vymáhat zákaz parkování v oblasti Ashford / A20, včetně průmyslových zon.

Tento zákaz parkování bude uplatňován od 20:00 do 07:00, od pondělí do pátku a 24 hodin denně v sobotu a neděli. Uvědomte si prosím tento nový režim prosazování předpisů před nebo po užití trajektu do a z Doveru nebo před přejezdem přes Eurotunnel.

Člen krajský rady kabinetu pro dopravu v Kentu, Matthew Balfour řekl:

"V rámci tohoto nového schématu můžeme zablokovat nákladní automobily, které porušují zákaz, pokutovat je a žádat poplatek za odstránení blokovacího zařízení. Jsem potěšen, že jsme mohli společně pracovat na tom, abychom tento systém spustili a pomohli vyřešit problém, který ovlivňuje život obyvatel. Nařízení neumožní žádné noční parkování těžkých nákladních vozů podél dálnice A20 mezi Charingem a objedzem Drovers, a to se bude rozšiřovat po nějaké vzdálenosti na sousedních silnicích, aby se zastavily těžké nákladní vozy, které se pohybují dále. "

Zóny postižené zákazem parkování jsou -

  • A20 mezi Charingem a Ashfordem
  • Wotton Road
  • Ellingham Industrial Estate
  • The Orbital Park, Sevington
  • Ashford Business Park, Sevington

Před vstupem do platnosti 30. října bude zverejněn výrazný inzerát nového zákazu ve více jazycích.

Pokud hledáte bezpečnou a bezpečnou zastávku kamionu v oblasti, vyzkoušejte zařízení našeho partnera na Ashford International Truck Stop.

10 Říjen 2017

Vyhledat a rezervovat

Út, 19 Bře 2024
St, 20 Bře 2024
Potřebujete pomoc?