Finnlines logo

Finnlines aktualizace: Nákladní doprava na trase Irsko-Belgie rozšířena o druhé plavidlo

Na trase Rosslare (Irsko) - Zeebrugge (Belgie) došlo k významnému zvýšení kapacity pro zákazníky nákladní dopravy díky přidání druhého plavidla typu „ro-ro“.

Společnost Finnlines posiluje svou nákladní dopravu mezi Irskem a Belgií, aby uspokojila zvýšenou poptávku zákazníků po kapacitě a frekvenci. Díky zařazení druhého plavidla typu „ro-ro“ do provozu zajistí společnost Finnlines výrazné zvýšení kapacity na přímém spojení mezi Irskem a kontinentální Evropou.

Trajekt MS Finnpulp se na trase připojí k MS Finnwave v 8. týdnu a 23. února vypluje ze Zeebrugge.

Finnlines zahájila provoz nové linky mezi Rosslare a Zeebrugge v červenci 2022. Služba byla dobře přijata irskými dopravci a zajišťuje důležité spojení pro irský průmysl. Prostřednictvím překládky v Zeebrugge je irské spojení k dispozici také finskému, německému, estonskému a španělskému průmyslu a celé síti skupiny Grimaldi Group.

„Na naší trase mezi Irskem a Belgií přidáváme další termín z obou přístavů. Zvyšuje se poptávka a my jsme rádi, že můžeme nabídnout další kapacitu. Přidáním druhého plavidla a rozšířením služeb posilujeme náš produkt pro lepší obsluhu irského a evropského trhu. Pro irský obchod s kontinentem zajišťujeme vynikající dopravní spojení tím, že nabízíme kapacitu šitou na míru našim zákazníkům, jejichž podnikání závisí na spolehlivých službách námořní přepravy,“ shrnul aktuální situaci Antonio Raimo, manažer společnosti Finnlines.

MS Finnpulp má kapacitu 3 259 metrů nákladových pruhů, což odpovídá přibližně 225 přívěsům. MS Finnwave má kapacitu 4 192 metrů pruhů, což odpovídá přibližně 300 přívěsům. Obě plavidla mohou také pojmout 12 řidičů.

Finnlines se specializuje na nákladní dopravu a její rozsáhlá síť linek poskytuje evropskému průmyslu pravidelné a spolehlivé námořní spojení a zároveň zajišťuje dovoz zboží, které je nezbytné pro bezpečnost dodávek.

Odjezdy

  • Rosslare Po 03:00 – Zeebrugge Út 11:00
  • Rosslare Čt 22:00 – Zeebrugge So 06:00
  • Rosslare So 14:00 – Zeebrugge Ne 22:00
  • Zeebrugge Út 22:00 – Rosslare Čt 04:30
  • Zeebrugge Čt 22:00 – Rosslare So 04:00
  • Zeebrugge So 16:00 – Rosslare Ne 19:00

Finnlines

17 Únor 2023

Vyhledat a rezervovat

Pá, 29 Bře 2024
So, 30 Bře 2024
Potřebujete pomoc?